Meer informatie over Maranon Hangmatten en Hangstoelen

Sinds 1981 is Marañon de hangmat speciaal zaak van Nederland en België. Dit familiebedrijf heeft zijn reputatie opgebouwd door het leveren van de beste kwaliteit hangmatten ter wereld. De hangmatten en hangstoelen van Marañon worden geproduceerd in Mexico, Colombia, Brazilië en El Salvador.

Ook de standaards van Marañon zijn eigen productie en worden met veel zorg vervaardigd van de beste materialen. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de afwerking en het zo duurzaam mogelijk produceren van top producten speciaal voor de Europese markt. Marañon verkoopt ook in Zuid-Amerika zijn hangmatten en zij staan daar ook bekend als het meest toonaangevend bedrijf in de hangmat industrie. Omdat u rechtstreeks koopt bij de producent / importeur kunnen wij de beste kwaliteit aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Marañon verkoopt geen slechte kwaliteit en te kleine hangmatten en hangstoelen zoals u ziet bij de meeste webshops. Maat, materiaal en afwerking bepalen de kwaliteit en comfort van onze producten en dit zijn dingen waar wij niet op willen bezuinigen.

ShowroomHangmat winkelHangmat shop

 

Naast hangmatten en hangstoelen hebben wij ook een grote klamboecollectie. De klamboe verkopen wij al sinds de 80e jaren en is voor ons een belangrijk exportproduct voor de Franse koloniën en de Amerikaanse markt. Onze muskieten netten zijn gemaakt van hoge kwaliteit muskietennetting en zijn perfect afgewerkt. Wij onderscheiden ons door kwaliteit en design.

Wij versturen onze producten 5 dagen per week wereldwijd.

Volg ons op Facebook of Twitter om op de hoogte te blijven van al onze nieuwe producten en nieuwtjes in de hangmatten wereld. Wij waarderen het als u uw mening deelt bij onze product reviews. Voor vragen en advies kunt u ons altijd bereiken per telefoon of email.

Wij versturen ook naar België!  Een hangstoel of hangmat bestellen bij dé hangmattenwinkel uit Brussel, Antwerpen, Gent, Luik of Brugge. Levering vaak al binnen 2 werkdagen.

Marañon BV
Legmeerdijk 169
1432KA Aalsmeer
visit by appointment only
Tel: (+31) 20 622 59 38
E-mail: [email protected]


Marañon Hammocks Caribbean

Kaya Grandi 31
Kralendijk
Bonaire
Caribbean Netherlands
Tel: (+31) 20 622 59 38
E-mail: [email protected]