Hangstoel Lounger DeLuxe ecru met Arc Lariks.

$509.00

De heerlijke lounger hangstoelen, waar bijna al onze klanten voor door de knieeen gaan. Super relaxed en oersterk door het gebruik van twee lagen stof. Onze hangstoelen hebben twee ingenaaide zakjes voor vooral de mobiel, maar waar ook andere kleine benodigdheden in kunnen worden opgeborgen. Deze Lounger stoelen ondersteunen het hele lichaam dus ook de benen en voeten en niet alleen de voeten zoals bij goedkope oplossingen, die men ook op het internet ziet ( zeer slecht voor de achillespees). Het voetengedeelte kan onder de Lounger worden gevouwen, waardoor men er ook gemakkelijk rechtop in kan zitten
Wordt geleverd met 2 fijne kussens. Geleverd met prachtige, strakke standaard gemaakt van watervast RussischLariks. Draagvermogen van deze opstelling is 180kg.

Out of stock

SKU: 8717202779772 Categories: , ,

Description

Klanten die naar onze winkel komen, zwichten bijna allen voor onze super comfortabele loungers, hier afgebeeld in de 100% ongebleekt katoenen versie.
Deze lounge stoelen zijn opgebouwd uit 2 lagen stof, hetgeen ze een robuuste uitstraling geeft en veel comfort door het gebruik van twee fijne losse kussens. Zowel de hangstoel als de kussenhoezen kunnen op 30C worden gewassen. Aan de binnenkant van de lounger zijn 2 zakjes genaaid voor uw mobiele telefoon, afstandsbediening, etc.
De hierbij geleverde Arc stoelstandaard is gemaakt van het waterbestendige Lariks, een conifeer, niet vergelijkbaar met de veel minder waterbestendige den of spar, maar die wel elk jaar een likje houtolie kan gebruiken. De standaard kan men eenvoudig alleen verplaatsen.

Additional information

Weight30.000000 kg
Carry Capacity

180 kg

Length Cloth

210 cm

Materiaal

Larch wood

Minimale ophangafstand

N/A

Minimale ophanghoogte

N/A

Totale lengte

N/A

Breedte

150 cm

Merk

Marañon

Garantie

3 years

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hangstoel Lounger DeLuxe ecru met Arc Lariks.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…