Hangmat Rainbow XL Short #2 Macrame The Original

$130.00

Fantastische hangmat om op te hangen als men niet meer dan 3m tot zijn beschikking heeft en een vrolijke, zonnige hangmat in de tuin of op het balkon wilt hangen. Door het korte ligvlak voelt men zich nooit opgesloten in de hangmat, ook niet als men er in de lengte in ligt en door zijn breedte kan men er ook gemakkelijk diagonaal of dwars in liggen, ook met zijn tweeen . Omdat het ligvlak maar 200cm lang is, kan men met het hoofd op het open geweven ,macramé gedeelte liggen, wat in de zomer heel verfrissend is.
Deze hangmat maakt deel uit van onze Premium collectie Macrame hangmatten waarop wij 5 jaar garantie geven tegen breuk(bij juist gebruik) .

Out of stock

Description

Hangmat geschikt voor kleine ruimtes en net als de andere hangmatten uit de Serie Rainbow # 2 geeft het design al gelijk het gevoel dat het zomer is. De hangmat is aan beide kanten afgewerkt met macramé en omdat het ligvlak relatief kort is, 200cm, kan men met het hoofd op het macramé gedeelte liggen, wat vooral in warme dagen heerlijk verfrissend is. De hangmat is ook prima geschikt voor 2 personen, omdat draagvermogen 250kg is en de hangmat breed genoeg is namelijk 185cm.

Additional information

Weight2.000000 kg
Carry Capacity

250 kg

Length Cloth

200 cm

Materiaal

100% cotton

Minimale ophangafstand

300 cm

Minimale ophanghoogte

170 cm

Totale lengte

320 cm

Breedte

185 cm

Maat

Short XL

Merk

Marañon

Garantie

5 years

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hangmat Rainbow XL Short #2 Macrame The Original”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…