Hangmat Primavera Large met verstelbare standaard

$200.00

Sterke, kleurige braziliaanse hangmat met verstelbare en verrijdbare zwarte standaard. Zo kan de hangmat altijd zijn optimale spreiding behouden. Kort men de uiteinden van de hangmat in, dan wordt de spreiding en comfort steeds minder. Draagvermogen van deze combinatie is 150kg. Als de hangmat zonder standaard wordt gebruikt heeft hij een draagvermogen van 250kg. De standaard wordt nu in de kleur zwart geleverd met een hoge kwaliteit hangmat, die met macrame afgewerkt is
De standaard is gepoedercoat en kan in de zomer dus buiten blijven staan. De standaard is snel te demonteren en kan geheel uit elkaar en gemakkelijk worden weggeborgen en kan ook meegenomen worden in auto of caravan.

Out of stock

SKU: 87170202779970 Categories: ,

Description

De kleurige hangmat in deze gemakkelijk te verrijden standaard heeft een breedte van 165cm. Hij is gemaakt van een sterke kwaliteit katoen en samen met de standaard heeft deze set een draagvermogen van 150kg. Los van de standaard heeft de hangmat een draagvermogen van 250kg. De standaard kan eenvoudig in de hoogte of lengte worden versteld. Zo kan de hangmat altijd zijn optimale spreiding behouden. Kort men de uiteinden van de hangmat in, dan wordt de spreiding en comfort steeds minder.
Maximale lengte standaard 420cm
Maximale hoogte standaard 140cm
Draagvermogen standaard 140kg
Breedt 120cm

Additional information

Weight27.000000 kg
Carry Capacity

160 kg

Length Cloth

170 cm

Materiaal

Metal

Minimale ophangafstand

N/A

Minimale ophanghoogte

N/A

Totale lengte

N/A

Breedte

120 cm

Merk

Marañon

Garantie

3 years

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hangmat Primavera Large met verstelbare standaard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…