Hangmat Momposina XL Rood

$544.00

Weight4.000000 kg
Size
Merk

Out of stock

SKU: 8717202772018

Marañon hangmatten is er trots op met zo een fantastische groep weefsters te kunnen werken en dat al 25 jaar tot wederzijds genoegen. Nergens in Colombia vindt men dit type hangmat in deze kwaliteit en in deze grote maatvoering. De hangmatten uit de Momposina Serie worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en dat maakt ze allen unique. Elke Momposina hangmat is anders, zowel wat betreft de kleuren, de geometrische figuren als ook de kleur van de franje. Het zijn stevige hangmatten, die groot genoeg zijn om met twee personen te gebruiken. Wij raden wel aan om ze niet bloot te stellen aan fel zonlicht of regen. Onze weefsters verven zelf de ongebleekt katoenen garen, waardoor ze een heel intense kleurstelling hebben. Daardoor zijn deze hangmatten heel decoratief en geven zij warmte aan elk interieur of terras.

Description

Wij zijn trots op onze handgeweven Colombiaanse hangmatten. Deze hangmatten zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben een unieke uitstraling. De felgekleurde Momposinas worden meestal geleverd met een franje, die geknoopt wordt met de garens die overdwars worden ingebracht. Wij kunnen deze hangmatten ook leveren zonder deze franjes en op bestelling ook in afwijkende maten.

Typisch voor deze hangmatten zijn de geometrische figuren die ingeborduurd zijn. Die zijn van een hoge kwaliteit en vormen één geheel met het geweven gedeelte van de hangmat. Wij raden het af om de felgekleurde Momposina hangmat in de volle zon te hangen of lang in de regen. Het beste gebruikt men deze hangmat binnenshuis of op een overdekt terras en daar komen zij ook het best tot hun recht. Zij stralen vrolijkheid en plezier uit. De met natuurverf gekleurde Momposina hangmat is daarentegen wel bestand tegen fel zonlicht.

  • Materiaal: 100% katoen.
  • Originele Colombiaanse stijl!
  • lengte en breedte stof: 260 x 185 cm
  • Totale lengte 400 cm
  • Maximaal draagvermogen: 250 kg
  • geschikt voor 1-3 personen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hangmat Momposina XL Rood”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…