Hangmat Momposina XL Natural dyed Nr.3

$654.00

Exclusieve handgeweven Colombiaanse hangmat Momposina
Onze trots zijn de handgeweven hangmatten uit de Momposina Serie. Deze volkomen unieke hangmatten produceren wij al vanaf 1992 in Colombia en worden gemaakt door onze eigen groep wevers. Binnen deze Serie zijn de met natuurlijke materialen geverfde hangmatten het absolute toppunt van weef-, en verftechnieken. Onze weefsters zoeken de materialen voor de verfbaden zelf en deze bestaan uit planten, wortels, bladeren of vruchten. Deze worden dan samen met de garens gekookt en dat leidt tot kleuren als goudbruin, beige, licht blauw, geel , lila, roze, etc. Met de zo tot stand gekomen selectie van gekleurde garens worden de hangmatten geweven en ook de geometrische figuren geborduurd.
De franjes aan de zijkanten van de hangmatten, zijn gemaakt van de draden die overdwars door de lengte draden ( de WARP) zijn ingeweven ( de WEFT)). Zij vormen dus één geheel met de hangmat. De met natuurverf geweven hangmatten kunnen ook buiten in de felle zon gebruikt worden. De garens zijn kleurvast en veranderen nauwelijks onder invloed van het zonlicht. Van deze bijzondere garens maken wij ook een babyhangmat, de Guanababy, die op hoge temperatuur gewassen kan worden

1 in stock (can be backordered)

Description

Deze met natuurverf geweven hangmatten zijn dicht geweven en zeer sterk, waardoor zij een hoog draagvermogen hebben tot 250kg. De hangmatten uit deze Serie maken wij in onze XL-maat, maar kortere of langere maten kunnen wij op bestelling maken. Onze XL hangmatten hebben een breedte van 185cm.

  • Breedte: 185 cm
  • Lengte stof: 260 cm
  • Totale lengte: 400 cm
  • Draagvermogen: 250 kg
  • Materiaal: 100% katoen
  • Made in Colombia

Additional information

Weight4.000000 kg
Maat

Family – XL

Merk

Marañon

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hangmat Momposina XL Natural dyed Nr.3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…