Hangmat Momposina natural dyed Nr.2

$654.00

Weight4.000000 kg
Size

Family – XL

Merk

Marañon

Out of stock

SKU: 8717202772025 Category:

Hangmat Momposina natuurlijk geverfd Nr.2
Naast de met synthetische verf gekleurde hangmatten, weven onze weefsters ook hangmatten, die zij kleuren met kleurstoffen, die onttrokken zijn aan natuurlijke producten zoals, planten, wortels, bladeren en vruchten. De met natuurlijke verfstoffen gekleurde garens zijn zon-, en regenbestendig. In deze handgeweven hangmatten zijn geometrische figuren geborduurd, die bijna niet zichtbaar in het geheel overvloeien. Dit zijn absoluut unieke hangmatten, die men van deze kwaliteit en dit formaat alleen bij Marañon vindt.

Description

Het kleuren van de garens is een tijdrovend proces, daar onze weefsters eerst de ingredieënten voor de verfbaden moeten gaan zoeken en daarnaast de garens moeten koken in de aftreksels van deze ingredieënten, wat leidt tot kleuren als goudbruin, beige, licht blauw, geel , lila, roze, etc. Omdat de garens zijn gekookt, krimpen de hangmatten niet meer tijdens reinigen.

Deze natuurlijk geverfde hangmatten maken wij in onze XL-maat, maar kortere of langere maten kunnen wij op bestelling maken. Onze XL hangmatten hebben een breedte van 185cm. De hangmatten uit deze Serie zijn dicht geweven en zeer sterk, waardoor zij een hoog draagvermogen hebben tot 250kg

  • Breedte: 185 cm
  • Lengte stof: 260 cm
  • Totale lengte: 400 cm
  • Draagvermogen: 250 kg
  • Materiaal: 100% katoen
  • Made in Colombia

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hangmat Momposina natural dyed Nr.2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…