Mexicaanse Hangmat Familial Especial Carnaval

$247.00

Weight3.000000 kg
Carry Capacity

300 kg

length of lying surface

220 cm

Materiaal

100% cotton

Minimale ophangafstand

380 cm

Minimale ophanghoogte

170 cm

Total length

420 cm

Width

210 cm

Size

Giant – XXL

Merk

Marañon

Garantie

3 years

1 in stock (can be backordered)

SKU: 8717202771851 Categories: , ,

Mooie, unieke Mexicaanse hangmat gemaakt met extra dikke draad, die toch heel subtiel aanvoelt. De draad, die gebruikt wordt bij al onze Mexico Especial hangmatten, is twee keer zo dik als de standaard draad die gebruikt wordt voor Mexicaanse hangmatten. Door dikkere en sterkere draad te gebruiken wordt het lichaam beter ondersteund en oogt de hangmat wat steviger.
We zijn in 2002 begonnen met het produceren van deze hangmatten, omdat de draden van reguliere Mexicaanse hangmatten in onze beroemde winkel aan de Bloemenmarkt in het centrum van Amsterdam te snel braken. Deze hangmat met franjes is een nieuwe toevoeging aan onze collectie

Description

Zeer unieke Mexicaanse hangmat met opvallende maar subtiele franjes aan de zijkanten. Onze Especial hangmatten zijn allemaal gemaakt met een dikkere draad dan standaard Mexicaanse hangmatten. Hierdoor is het beter bestand tegen breuk, veroorzaakt door sterk trekken als iemand met een knoop of juweel aan een van de draden blijft haken. De Familial Especial is een fijne hangmat om royaal in te liggen en ook geschikt voor 2 personen met een draagvermogen van 300 kg.​ Deze hangmatten zien er het beste uit bij warm weer en zijn erg decoratief als er iemand op ligt. Alle Mexicaanse net-hangmatten zijn handgemaakt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mexicaanse Hangmat Familial Especial Carnaval”

Your email address will not be published. Required fields are marked *