Hangmat, hangstoel en klamboe winkel

Bezoek onze nieuwe website voor de volledige collectie op MARANON.NL

Marañon hangmatten – Voor het beste hangmat, hangstoel en klamboe assortiment .

Hangmat collectieHangmat stoel collectieHangmat standaard winkel
Exclusieve collectieLounger hangstoel collectie
Hangmat standard te koopHangmat stoel met standard categprieHangmat met standaard categorie
Klamboe categorieBaby en kinder categorieaccessoires categorie

Als U op het internet zoekt naar een top kwaliteit hangmat, hangstoel, hangmat standaard of muskiettennet dan is de online Marañon hangmattenwinkel het antwoord. Onze hangmatten hebben een zeer hoog draagvermogen en u kunt er altijd veilig met zijn tweeen in. Ook zijn onze hangmatten en hangstoelen 100% katoen en géén kunsstof. Uit onze ervaring is gebleken, dat hangmatten waar een groot percentage kunststof in zit, gaan doorhangen naar één kant en dat herstelt zich niet na het wassen.

De echte Marañon hangmatten winkel, hét hangmatten-adres sinds 1981. Met meer dan drie decennia ervaring en zelf producent van diverse hangmat producten, biedt de hangmattenwinkel de klant alleen de meest betrouwbare en comfortabele hangmatten, hangstoelen, klamboes en accessoires. Alle artikelen zijn van eerste klas kwaliteit en worden verzonden vanuit Sassenheim. Kies voor een hangmat als aanvulling op uw bestaande tuinmeubelen zodat u heerlijk kunt loungen in de tuin. Maranon heeft de meest comfortabele hangmatten voor 2 personen. Onze kwaliteit hangmatten zijn ook mooi voor in huis en het is mogelijk om uw hangmat of stoel te laten bevestigen door onze hangmat installateur.

Door meer dan 30 jaar ervaring in hangmatten onderscheid Marañon zich van de rest door het hanteren van zeer hoge kwaliteitsnormen bij het produceren van onze hangmatten en hangstoelen. Ook onze standaards zijn van hoge kwaliteit met oog op details. De afwerking en materialen zijn erg belangrijk en maakt een standaard geschikt voor veel jaren intensief gebruik. Zo hebben wij een hangstoel standaard van Bamboe en een hangmat standaard van Lariks hout met allebei een perfecte afwerking en de juiste maatvoering.

Showroom AalsmeerHangmat winkel aalsmeerHangmat shop in Aalsmeer

 

Hangmat kopen? Bekijk de Hangmat Collectie van de hangmatten specialist

Er zijn drie dingen waarop deskundigen altijd de aandacht vestigen wanneer u een hangmat zoekt, en dat is de breedte, het draagvermogen en het aantal spankoorden van de hangmat. Om te voorzien in maximaal comfort is de juiste breedte essentieel. U moet, maar hoeft niet, diagonaal in de hangmat kunnen liggen. Daarmee houdt u de hangmat open en ligt u rug recht. Hoe langer de persoon, hoe breder de hangmat. Als u met meerdere personen in de hangmat wilt liggen heeft u een grotere hangmat nodig. Wij raden dan altijd de XL aan als echte familie hangmat.

 {{block type=”vsourz_catproduct/productslider” category_id=”3″ title=”Product Slider” template=”vsourz/products/productslider.phtml” product_count=”4″}}

Hangstoel kopen? Bekijk de Hangstoel Collectie van Maranon

Maranon heeft een grote collectie hangstoelen. Onze hangstoelen worden ook wel hangmat stoelen genoemd en zijn zeer comfortabel omdat de stof zich vormt naar je lichaam. Het is mogelijk om de stoel zowel binnen als buiten te gebruiken. Binnen in een interieur wordt de stoel meestal aan het plafond gehangen en onze universele ophangset. Buiten in de tuin is het vaak het meest praktisch om de hangstoel te bestellen inclusief standaard. Als u buiten een bevestigingspunt heeft kan de stoel natuurlijk ook zonder standaard worden opgehangen.

Wij produceren de mooiste kwaliteit hangstoelen in Brazilië. Dit is het land waar de originelen hangstoelen vandaan komen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Nog een aanzienlijke favoriet is de kleurrijke Lazy Rezt XL hangstoel collectie, die in EL Salvador wordt geproduceerd. Deze van katoen vervaardigde kleurrijke hangstoelen kunnen makkelijk aan een houten balk of aan een boom worden bevestigd. Deze hangstoel wordt geleverd met een houten spreidstok en 2 bijpassende kussenslopen. Vaak worden de hangmat stoel gebruikt in plaats van een zitzak. Graat u voor een ultieme luien stoel, dan adviseren wij een van onze Loungers. In de Loungers heeft u zowel de optie om in te zitten als languit in te liggen.

{{block type=”vsourz_catproduct/productslider” category_id=”4″ title=”Product Slider” template=”vsourz/products/productslider.phtml” product_count=”8″}}

Klamboe kopen? Maranon is de klamboewinkel sinds 1981

Naast onze grote collectie hangende tuinmeubels zijn wij ook bekend als klamboewinkel. Wij verkopen al klamboes sinds de 80e jaren en hebben een groot assortiment muskietennetten voor één en twee persoons bedden. De muskietennetten komen in verschillende materialen zoals katoen of synthetisch. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen zoals ronde of rechthoekige klamboes maar ook muskietennetten zoals de Dbug die je kan gebruiken zonder hem aan het plafond te bevestigen. U kunt de klamboes kopen en zien in onze winkel op Bonaire.

 {{block type=”vsourz_catproduct/productslider” category_id=”10″ title=”Product Slider” template=”vsourz/products/productslider.phtml” product_count=”8″}}

Hangmat of hangstoel met standaard bestellen?

Bekijk onze collectie hangmat en hangstoel sets. Wij geven korting bij het bestellen van deze combinaties. Het voordeel van een standaard is dat u niet gebonden bent aan een vaste ophang plek en overal in uw hangmat of hangstoel kunt liggen. Zo kunt u bijvoorbeeld binnen en buiten gebruik maken van uw favoritete hangmat of hangstoel.

 {{block type=”vsourz_catproduct/productslider” category_id=”65″ title=”Product Slider” template=”vsourz/products/productslider.phtml” product_count=”8″}}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *